4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Biztonság

 

 

Mindkettőnk számára nagyon fontos és sarkalatos pontja a tetoválásnak:

 

Csak és kizárólag a legmagasabb EU-s követelményeknek megfelelő pigmenteket használom, ezzel is elkerülve az esetleges allergiás reakciókat. Erről egy tanúsítvány kártyát is kapnak a vendégeim, hogy ők is hazavihessék és megőrizhessék mi került a bőrükbe. A nyilvántartási és beleegyező nyilatkozaton természetesen én is dokumentálom az első és a korrekció alkalmával használatos anyagokat. Nem teszem el a tűket a korrekciókra és nem őrizgetem tasakban évekig!!! Hiszen így nem garantált a maximális sterilitás. A tűk hegye pedig kophat, ezért a korrekción is mindig új bontatlan steril eszközökkel dolgozom.

 

A pigment színeket én mindig egy picit visszafogottabban használom az első alkalommal. 

Hiszen egy tetoválás mindig két alkalommal készül el és hozzátenni egy keveset mindig sokkal könnyebb, mint elvenni. Ezáltal a vendég is kényelmesen hozzászokik az új sminktetoválásához a gyógyulási időszak alatt, és nem lesz neki hírtelen sokkoló vagy sok a látvány.

Természetesen bevezető érzéstelenítést, és köztes érzéstelenítést is alkalmazok a folyamat alatt, így a fájdalom a múlté, tehát ezen a ponton is biztonságban lehetsz.

Gyere és találd meg a debreceni szalonomban a fővárosi szalonok színvonalát, minőségét!

 

Egy extra biztonság CSAK NÁLAM!

 

A tetoválás eltávolítás nálam ugyanolyan figyelmet kap mint a sminktetoválás maga. Követem a legújabb fejlesztéseket és elsők között megyek el minden eltávolítással kapcsolatos képzésre. A kimagasló teljesítményű Q-kapcsolt ND:YAG lézer mellett biokémiai pigmentkioldó rendszert magtanultam alkalmazni. Éppen ezért GARANCIÁT VÁLLALOK arra,hogy ha mégsem tetszene a munkám, akkor teljesen ingyenesen, heg és fájdalommentesen eltávolítom.

 

Ilyen biztosíték és garancia mellett most már tényleg magabiztosan eljöhetsz a tetoválásodat elkészíttetni.