User error: [ogMeta > og:image] Missing image or misconfigured file name!
[TRACE 1] [class]: HeadTag | [function]: ogMeta | [type]: :: | [args]: Array (Complex type) in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/templates/default.php on line 21
[TRACE 2]| [function]: require | [args]: /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/templates/default.php in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/sys/kernel/Kernel.php on line 370
[TRACE 3] [class]: Kernel | [function]: displayModule | [type]: :: in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/index.php on line 105

4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (70) 631 7772

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Fektess a jövőbe – CRC Tatoo Remover képzés sminktetoválóknak és a szépségipar szakembereinek!

2019. március 22
811
Fektess a jövőbe – CRC Tatoo Remover képzés sminktetoválóknak és a szépségipar szakembereinek!

A szépségipar világában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sminktetoválás töretlen lelkesedést és nagyfokú alaposságot követel meg a szakma szerelmeseitől. Egy előnytelenül kiválasztott forma, egy rosszul sikerült sminktetoválás nemcsak az emberek mindennapjait keseríti meg, hanem önbizalmukban is hatalmas csorbát ejt. A megunt és az elrontott sminktetoválások azonban mindennapos, globális méretű problémává nőtték ki magukat, amikre…

…a CRC Tatoo Remover a legjobb megoldás!

Sajnos nagyon gyakran találkozunk olyan boldogtalan vendégekkel, akik azért keresnek fel minket, hogy egy régebbi tetoválásukat javítsuk ki. A nagy aprolékosságot követelő sminktetoválásoknál hamar észrevehető, ha nem szakszerűen készítették el őket. Ezek a munkák rátetoválással is orvosolhatók, de vannak olyan esetek, amikor már ez sem nyújt megoldás. Ilyenkor egy jó szakember -bármennyire is kellemetlen- mérlegeli a javítás lehetőségét és ha kell, lelkiismeretesen elmondja a vendégnek, inkább nem rontana tovább a helyzeten. Mégis mi a teendő? Egy eltávolító kezelés felajánlása, ami után újra elvégezhető a tetoválás. Ilyenkor jön jól, ha a tarsolyunkban ez az alternatíva is szerepel. 

A jövő tendenciája az, hogy a magasan kvalifikált sminktetoválóknak nemcsak a betetováláshoz kell mesterien érteni, hanem a szakszerű javításhoz is - azaz az eltávolításhoz. Ehhez nyújt segítséget tanfolyamunk, ahol a nemzetközileg is elismert CRC (Cosmoseutical Resarch Center) removerek használatát tanítjuk meg neked. 

Miért a CRC I-II Tatoo Remover? 

Mert ezzel a modern technikával a legmagasabb minőségben valósíthatod meg vendégeid igényeit. Ezt a biokémiai eltávolító módszert 5 év kutatás, majd 5 év tesztelés után 2013-ban dobták a piacra, azóta pedig az FDI minősítést is megkapta. A többi removertől abban különbözik, hogy minden pigment típusra képes hatást gyakorolni, összetétele kímélő és nem okoz mély sebeket, hegeket, hiszen kifejezetten segít a hegkezelésben. A CRC I-II-vel valóban azt nyújtjuk, amire vendégeink vágynak - gyors, fájdalommentes kezelés, ami nem okoz sebeket. A kezelések 2,5 hetente megismételhetők és akár már 24 óra elteltével sminkelhető a terület. Sőt, egy hónap elteltével akát már a tetoválás is elvégezhető. 

Vedd kezedbe az irányítást! 

Előzd meg a csalódást és oldd meg te magad a problémát ahelyett, hogy vendégeidet másik szalonba küldenéd! Tapasztalatom alapján az emberek örömmel fogadják, hogy mindent egy kézben, a lehető legmagasabb minőségben megkapnak szalonomban. Biztonságban érzik magukat, mind a tetoválást, mind az eltávolítást illetően. Jelentkezz a képzésre és egészítsd ki a szalonod szolgáltatásait a legmodernebb technikával!

Magánoktatás? Miért ne?!

A képzés során többek között megismerheted a jelenleg piacon lévő ismertebb eltávolítók csoportosítását hatóanyagaik szerint és tökéletes rálátást kapsz, melyik összetevő mire van hatással. Megtanítjuk neked, hogyan sajátítsd el a CRC egyedülállóan kíméletes kezelés protokollját, valamint a hatóanyagairól és hatásmechanizmusukról is szót ejtünk. Ezt követően élő modellen saját szemeddel láthatod és tapasztalhatod a hatékonyságát, de egy profi tetoválás eltávolító szakembernek azt is illik tudnia, hogyan kombinálja lézerrel a CRC biokémiai removert, ami természetesen a segítségünkkkel te is elsajátíthatsz. A képzés 6 órát vesz igénybe, ami elméleti és gyakorlati részből áll. Hozott modellen történik a gyakorlat, de igény esetén mi is tudunk neked biztosítani.

Ha te is szeretnél az elsők között Magyarország legsikeresebb tetoválás eltávolító szakemberei közé tartozni, akkor ne habozz! Téged is várunk oktatásunkon, hiszen „a szakszerű javítás professzionális eltávolítással kezdődik!”

címkék:
Témák
Címkék