User error: [ogMeta > og:image] Missing image or misconfigured file name!
[TRACE 1] [class]: HeadTag | [function]: ogMeta | [type]: :: | [args]: Array (Complex type) in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/templates/default.php on line 21
[TRACE 2]| [function]: require | [args]: /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/templates/default.php in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/sys/kernel/Kernel.php on line 370
[TRACE 3] [class]: Kernel | [function]: displayModule | [type]: :: in /mnt/sdb1/honlapok/ibeauty-salon.hu/www/index.php on line 105

4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Soft Powder: a természetes szépség záloga

2019. március 20
1514
Soft Powder: a természetes szépség záloga

 

Mit szólnál, ha nem azzal indulna minden reggeled, hogy a szemöldököd megrajzolásával vagy éppen a sokadik tusvonal meghúzásával töltöd az idődet? Képzeld el, hogy 15 perccel tovább aludhatsz és még egy #IWokeUpLikeThis selfie is belefér a reggeli rutinodba! Jól hangzik? Ha a válaszod igen, akkor a sminktetoválást neked találták ki. Ne aggódj, a borzalmasan mű hatást keltő tetoválások korszaka véget ért, hiszen újabb és újabb technikák megjelenésével a sminktetoválások sosem tűntek még ennyire természetesnek!

A sminktetováló technikák hihetetlen sebességben fejlődnek. Korábban akár több évet is kellett arra várni, hogy egy újabb módszert ismerhessünk meg, de napjainkban már egymás után jelennek meg a leginnovatívabb technikák, melyek segítségével szinte észre sem lehet venni az adott kezelést. Ezek közül is a legnépszerűbb terület (kb. 70%) a szemöldök, hiszen nagyban befolyásolja arcunk karakterét. Ha szemöldönk formájával, sűrűségével vagy éppen színével nem vagyunk megelégedve és már elegünk lett a mindennapos sminkelésből, akkor érdemes szakemberhez fordulnunk!

Az elmúlt évek egyik legkedveltebb sminktetoválási technikája a Soft Powder, ami nevét arról kapta, hogy finom púderes hatás érhető el vele, erős színek és durva kontúrok használata nélkül. A szemöldök belső része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy szigorú és természetellenes hatást keltene. Sőt, a színátmenetes púder hatású szemöldök annyira természtesnek tűnik, hogy a szakavatott szemek is alig veszik észre, hogy nem sminket viselsz, hanem tetoválást. A módszer másik nagy előnye, hogy a gyógyulási idő rövid, mivel ez a technika nem terheli annyira a bőrt, mint néhány társa. Illetve könnyen kombinálható szálazott technikával is.

A Soft Powder valójában a klasszikus satír tetoválások modern, természetesebb hatást eltő változata, amivel kiváltható a mindennapos szemöldökceruza használata. Ezt a megoldást bátran ajánljuk azoknak, akik szeretnének hosszantartó hatást elérni, vagy nem szeretik a túl erős, kontúros formákat. Nagy segítség lehet akkor is, ha nagyon kevés pihe szemöldök szőröd van, vagy teljesen kopasz a szemed feletti terület. A tetoválás becsült tartósságát több tényező is befolyásolja. Ez például függ a bőrtípustól és az életviteltől (folyadékbevitel, szolárium…). Emellett 1,5-2 évente ajánlott frissíteni, hiszen a szemöldök színe az idő múlásával egyre halványabbá válik.

A tetoválás menete: a telefonos egyeztetés során rövid konzultáció után lefixáljuk a végleges időpontot, amit az első tetoválás elkészítése, majd a korrekció követ. A tetoválás megkezdése előtt átbeszéljük a tudnivalókat és a beleegyező nyilatkozat pontjait. Ezt követően a bőr felszínét alaposan letsztítjuk, fertőtlenítjük, illetve ha szükséges, peelinget végzünk. A bőr előkészítés után kiválasztásra kerül a végleges szín és a forma, amit ezt követően fel is rajzolunk, majd a géppel is finomal feljelöljük. Az érzéstelenítésre várva, nagyjából 15-20 perc múlva folytatjuk a szemöldök pigmentálásával és fixálásával. Ezzel az első alkaloból már csak a dokumentáció és a korrekciós időpont egyeztetés maradt hátra. A korrekció első alkalom utáni benyomások, élmények felmérésével és a lehetséges további igények átbeszélésével kezdődik. A forma ellenőrzése után az előző alkalomhoz hasonlóan megtisztítjuk a bőrt, ezt az érzéstelítés követi és a szemöldököt újra pigmentáljuk a géppel. A fixálás és a dokumentáció után semmi további teendőnk nincsen, csak egy kicsit várni és élvezni a végeredményt.


Ha neked is megtetszett a Soft Powder sminktetoválás, jelentkezz be hozzám még ma!

 

címkék:
Témák
Címkék