4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Gyógyulás

 

Fontos, hogy együtt tudjunk működni a folyamat alatt, hiszen az igazán szép végeredményhez Te is kellesz. 

Pontról pontra kérlek olvasd át mire kell figyelned, hogy ne legyen foltos, vagy fura színű a tetoválásod!

! Tilos a sminktetoválást követő 2 hét gyógyulási időszak alatt a közös strand, és fürdőzés, uszoda, szauna, szolárium használata és a direkt  napozás. 

! Kímélni kell a kezelt felületet, mindennemű mechanikai és egyéb  sérüléstől, nem szabad dörzsölni, kaparni. Minden  fertőzésveszélyes anyagtól távol kell tartani. Házi kedvencek kerülése ezidőben.

! Utókezelés: a kb. 10 napos gyógyulási idő alatt, azaz a varasodás teljes eltűnéséig esténként utóápoló krémmel vékonyan kell bekenni a tetovált felületet. A gyógyulási idő egyénenként és technikánként változik.  

 

Szemhéjtetoválás: A “törékenyebb” érfallal rendelkezők esetén véraláfutás előfordulhat. Erre hajlamosító tényezők: életkor, érzékeny,  száraz bőr, nyugtatók, antidepresszánsok, drogok szedése, túlzott  alkoholfogyasztás, túlzott szoláriumozás, túlzott dohányzás és más  tényezők. 

Szemhéjtetoválást követően csak szemkörnyéki ápolókrémmel  szabad ápolni a kezelt felületet. Tetoválás előtt és után 24 órával alkohol fogyasztása tilos! 

 

Ajaktetoválás: Szájkontúr és szájsatír estén herpesz újulhat ki.  Telviran, Herpesil vagy egyéb herpesz elleni tabletta szedése ajánlott  tetoválást megelőzően, és követően néhány napig.   

 A túlzott szolárium és napozás változtatja a tetoválás színét,  ezért a következő 4 héten mellőzni kell!  4 hétig óvjuk a nap sugaraitól a tetoválást!

 

Szemöldök tetoválás: A szemöldökről a pörk kb. 5-7 nap alatt esik le.  Utóápoló krémmel naponta 1x-2x vékonyan kell kenegetni.

 A szín teljes beépülése 3-5 hét, az első két hétben világosabban látszik  még a szín, és később alakul ki a színmélység. A pörk leválása után a világosabb színekkel nagyon halványnak látszódhat az  eredmény, ám ez később beérik!

 A szálazott technikával készült szemöldök tetoválást nem kell utóápoló krémmel kenni. A tökéletesen vékonyan beépülő szálak érdekében szárazon kell tartani. Vízzel óvatosan 1 hét után lehet mosni.