4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Fókuszban a tetováláseltávolítás


Az új légies technikák professzionális kivitelezése elengedhetetlenné tette a szakmánknak a javítás gyakorlati módszereinek ismeretét. 

Már sminktetováló pályám elején szembesültem azzal, hogy sajnos vannak olyan régi, megunt, elrontott sminktetoválások, amik akár 10-20 évvel ezelőtt készültek és javításuk nemhogy lehetetlen feladat, de felesleges is. 

 

Sok olyan eset létezik, amikor elkerülhetetlen az eltávolítás:

- előnytelen formatervezés, lecsüngő szemöldökvégek, közelre húzott morcos szemöldök, túl magasra húzott ajakkontúr

- többször javított szemöldökök, melyek már 2-3 színt is felvettek, a rétegek színváltozások mennek keresztül és egyszerre vörösek-kékek-zöldek

- a bőr túltelített, azaz évekig frissített szemöldökben a pigmentmaradványok felhalmozódtak, ezért több réteg pigment már nem injektálható, a bőr elveszítette befogadókészségét

- a vendég stílusa az évek alatt változott, a régi tömény satírozott (tribal) technikák után az új trendek, a légies vonalak tetszenek neki

Ezeket a vendégeket eddig elutasítottuk, elküldtük valahova, hogy valaki más oldja meg a problémát. 

DE KI? 

Vedd kezedbe Te is az irányítást, hiszen a MEGOLDÁS MÁR MEGÉRKEZETT!

 

Szeretném Neked bemutatni a tetováláseltávolítás új tagját, a SAJÁT MAGYAR FEJLESZTÉSŰ biokémiai eltávolítót, az INSKIN-t.

Az INSKIN azért született meg, hogy egy termékben egyesítsem a vendégeim vágyait és a saját elvárásaimat. 

 

INSKIN rövid története: 

Az előzmények: 

Évről évre egyre több olyan vendég érkezett hozzám, akiknél a korábban felsorolt problémák egyike, vagy mindegyik fennállt. Előnytelen forma, rossz szín, túltelített bőr… Egyre csak erősödött bennem az az igény, hogy szeretném őket is megszépíteni és az elrontott tetoválások globális méreteket öltő problémáját megoldani. - Nyilas vagyok, egyébként alaptermészetemből fakadóan szeretem a problémákat megoldani. 

Ekkor elkezdtem kutatni, és először a lézeres tetováláseltávolítás témakörébe vetettem bele magam. Hamar felfedeztem a hiányosságokat, így a biokémiai eltávolítás felé fordultam. Az elérhető tanfolyamok szinte mindegyikén részt vettem, hogy elhozhassam debreceni szalonomba a megoldást. Sok-sok terméktesztelés, évekig tartó keresgélés után találtam egy terméket, aminek hazai disztribútora és oktatója lettem egy évig. A megtisztelő pozíció még több tapasztalatot hozott, immár nem csak számomra, hanem tanulóim számára is. 

Viszont ennek ellenére is maradt hiányérzetem…

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy az évek alatt felgyülemlett vendégtapasztalatok, a megannyi terméktesztelés, az egyévnyi disztribútori tapasztalatom és az egyre égető küldetéstudatom arra ösztökélt, hogy saját fejlesztésű eltávolítóm életre keltsem.

 

Az INSKIN születése: 

Hosszas piackutatás, elemzések készítése, tanulmányok gyűjtése, saját tapasztalatok összessége után elkezdődött a nagy munka. A végső koncepció összeállításában segítségemre voltak vegyészek, mikrobiológusok és analitikus szakemberek. 

Mik voltak azok a szempontok, amelyek alapján megszületett az első magyar eltávolító, az INSKIN?

- a hatásmechanizmus bőrkímélő legyen

- a kezelést egyszerűen lehessen kivitelezni

- a kezelések költséghatékonyak legyenek

- a hatásossága vitathatatlan legyen minden pigmenttípus esetén

- az indulás ne legyen milliós befektetésű, saját géppel is kivitelezhető legyen

- hatásmechanizmusa értelmezhető legyen biokémiai és biofizikai elméletek alapján

- csomagolása minimalizálja az anyagveszteséget (airless pumpás adagoló), emellett impozáns és a szalonod éke legyen

- a termék nem utazza be az egész világot, mivel Budapesten zajlik a gyártás

- esetleges reklamáció esetén azonnal megoldjam a felmerülő problémát

- a termékek kedvező, elérhető áron legyenek

- az oktatás mellé megkapod a szükséges márkaelemeket úgy, mint szórólap, plakát, beleegyező nyilatkozat, logóhasználat

- a termékfejlesztés folyamatos legyen

Ezen szempontok alapján született meg az INSKIN, mellyel teljesen új megvilágításba kerülhet hazánkban a tetováláseltávolítás módszere.

 

Vedd kezedbe az irányítást és csatlakozz az ország legsikeresebb és leginnovatívabb eltávolító csapatába!

Szalonunkban VIP, azaz egyéni képzésre is van lehetőség, melynek keretén belül maximális figyelemmel vagyok feléd kellemes környezetben és testreszabott tempóval. (* bővebb információért érdeklődj elérhetőségeinken)

 

A jövő tendenciája  →  Tetováláseltávolítás! A toldozás-foldozás a múlté!

 

Tapasztalatom alapján  a vendégek azokat a szalonokat keresik, ahol komplex megoldást kínálnak a problémájukra. Ha a sminktetoválás terén már az élvonalba tartozol, na hagyd ki szalonod szolgáltatásai közül a legmodernebb technikát!

Jelentkezz még ma!

kepzesinfo.hse@gmail.com

+36 30 526 8389

+36 30 834 2471

 

Hatásmechanizmus:

  Az Inskin kémiai eltávolító készítmény több aktív komponenst tartalmaz, amelyek egy kíméletes és mély bőrroncsolással párhuzamosan ozmózishatást is generálnak, ezzel segítve a károsodott részek, roncsolt pigment-agglomerátumok mozgását, elszállítódását. Az utókezelésre alkalmazott fitinsavas készítmény, segít visszaállítani a bőr felszíni, és roncsolt zónájának pH értékét, illetve ezzel párhuzamosan a roncsolás során keletkezett fémionok egy részét transzportálja, úgynevezett kelát formájában. A készítményekben található aktív összetevők egyéb ismeretlen interakciója rendkívül csekély, mivel a természetben is megtalálhatóak, így az eljárás biokémiai szempontból megfelelő alkalmazás esetén kockázatmentes. 

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a teljesen egyedi fejlesztés, sajátítsd el bővebben az elméleti hátterét a képzésemen!

 

NEM DŐLÜNK HÁTRA!


Igen, Magyarország ELSŐ saját fejlesztésű tetoválás eltávolító márkája megszületett, de a háttérben most is folyamatosan azon dolgozunk, hogy újabb innovációkat hozzunk el Neked és a vendégeknek. 

Folyamatos termékfejlesztések, folyamatosan frissített oktatási anyag, újabb és egyre korszerűbb termékek várnak Rád, amelyek megkönnyítik majd a munkádat. 

A fő küldetésem, hogy egyesítsem egy termékben a vendégek és a sminktetováló kolléganőim igényét, ezzel megteremtve minden vendégnek a legkorszerűbb kivitelezésű sminktetoválás lehetőségét!

 

Amennyiben jelzed felénk réászvételi szándékod, mi küldjük számodra a jelentkezéshez szükséges további lépések információs anyagát e-mailben!

 

Oktató: 

Herczeg-Siska Edina

professzionális sminktetováló, 

az INSKIN márka tulajdonosa