4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Konzultáció és előrajzolás

 

Megértem a félelmeidet, hiszen nagyon sok elrontott tetoválás szaladgál az utcán. Oszlassuk el őket együtt!

Szánjunk időt arra, hogy személyesen beszéljünk róla, hogy megismerjük egymást. Én hiszek abban, hogy nagyon fontos ki készíti el a sminktetoválásunkat. Hiszen abban az elkészült munkában az én szívem lelkem benne lesz, és te azzal kelsz és fekszel nap mint nap. Az előrajzolás tervezés azért is jó, mert így a vendégem is láthatja előre, amit én a lelki szemeimmel már látok az arcán mikor belép hozzám.

Fejlett intuíciós készségemmel gyakran már elsőre sikerül a vendégem karakteréhez, elképzeléseihez legjobban illeszkedő formát rajzolnom. Ezt onnan tudom, hogy általában a következő a visszajelzés: "Pont ilyenre gondoltam", vagy "Waaoo, nem gondoltam, hogy ezt az enyémből ki lehet hozni!"

Hozd magaddal párod is ha fél , mert sokszor a férfiak már hallani sem akarnak arról, hogy sminktetoválásod legyen a sok csúnya, rontott munka láttán. Fotózzátok le a tervet, így mindenki hátradőlve várja majd az időpontot.

 

Miért lehet jó neked az előrajzolással egybekötött konzultáció?

 

 

  • Ha nagyon félsz a tetoválástól és rettegéssel töltöd el a várakozási időt
  • Ha nagyon körültekintően szeretsz körbejárni minden olyan beavatkozást, ami az arcoddal kapcsolatos
  • Ha személyesen is szeretnél meggyőződni az ár-érték arányról
  • Ha mindenki félt Téged a sminktetoválástól, féltenek hogy csúnya formát kapsz, így a rajzot lefotózhatod és megmutathatod párodnak, barátnőidnek