4027 Debrecen, Böszörményi út 1.

info@ibeautysalon.hu

+36 (30) 526 8389

+36 (30) 834 2471

Hétfő-Péntek 10-16

Menü

Minőség

 

Mitől lesz igazán minőségi a sminktetoválásod? Elárulom a kulisszatitkaimat:

 

  • Megbízható, magas minőségű pigmentek
  • Csúcstechnológiájú gépek
  • Élvonalbeli technikák ismerete

És végül de nem utolsó sorban a sminktetováló maga, az ízlésvilága és tehetsége .Ezen tényezők mindegyike együtt felelős azért, hogy te a lehető legmodernebb és legszebb tetoválást viseld.

 

Én mind a négy pillért gondosan kiépítettem és építem folyamatosan. Hosszas keresés után végre megtaláltam azokat a gépeket, amelyekkel tökéletes szinten tudom a kiválasztott technikát kivitelezni. Hiszen minden gépnek más és más erőssége van amiért mi szakemberek szeretjük. Én külön használok egy gépet a szálazott technikákra, külön a soft satír munkáimra és külön a szájtetoválásokra. Így tudtam kihozni minden területen a maximumot a munkámból.


Az NPM Oron 60 számos ország nagy tetováló mesterei meghódította csúcstechnológiájú kivitelezésével, a különleges előre programozott menürendszerével és a jól megtervezett tűkonfigurációival, amivel a legújabb technikákat a legszebben tudjuk kivitelezni. Kifejezetten a szálazott technikák elkészítéséhez szereztem be magyarországi képviselőjétől, Méhn Tündétől.

 

 

A második gépem csakis a Soft Powder /púder hatású szemöldök/ készítéséhez rendeltem külföldről. A Fusion gép kifejezetten erre a tehnikára lett fejlesztve.

 

Megtaláltam azokat a pigmenteket is amik már minden mai követelménynek eleget tesznek. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a szőkéktől a barnáig mindenkinek kiválaszthassuk a megfelelőt.

 

Akik személyesen is ismernek tudják, hogy a munkám szerelmese és megszállottja vagyok. A sminktetoválás számomra nem csupán szolgáltatás, hanem egy művészi kifejező eszköz. Ezért veszek részt minél több képzésen, szakmai napokon, hogy a legtöbbet hozhassam ki magamból és a tudásom folyamatosan naprakész legyen.

 

És végül a harmadik pillére a tökéletes munkának mi magunk vagyunk. Egy tehetséges sminktetováló titka szemnek láthatatlan. Egyedisége kézmozdulatai finomságában, kreativitásának és esztétikai érzékének finom összhangjában rejlik. Én minden munkámba belecsempészem a saját, csak rám jellemző esszenciát.